Svou družku mlátil, kopal a tahal za vlasy. Skončil ve vazbě, hrozí mu až desetiletý trest
Ilustrační foto: Pixabay.com
Teplice

Teplice - Z pokusu těžkého ublížení na zdraví byl obviněn 48letý muž, který v Teplicích napadl svou družku. Po předchozí hádce, ke které došlo pravděpodobně kvůli jeho žárlivosti, ženu udeřil do hlavy, následně ji měl tahat za vlasy, kopat do ní a z výšky ji házet na zem.

"Poškozená utrpěla mnohočetné podlitiny a pohmožděniny a musela vyhledat lékařské ošetření. Vzhledem k tomu, že to není první napadení, kterého se muž dopustil, byl podán podnět k jeho vzetí do vazby, která byl ze strany soudu akceptován. Pokud bude muž uznán vinným z trestného činu, z něhož byl obviněn, mohl by strávit za mřížemi v krajním případě až deset let," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru