AKTUÁLNĚ: Vlaky stojí, člověk hrozí skokem z mostu na železniční trať
Ilustrační foto
Teplice

Klášterec nad Ohří - Zásah složek Integrovaného záchranného systému probíhá na okraji Klášterce nad Ohří. Zachraňují člověka se sebevražednými úmysly.

Zásah se má odehrávat na silničním mostě nad železniční tratí číslo 140, která vede z Chebu do Klášterce nad Ohří a potom dále do Ústeckého kraje. Pohyb osoby se sebevražednými úmysly potvrzují České dráhy. Ty zastavily dopravu mezi stanicemi Klášterec nad Ohří a Perštejn. Opatření se dotýká v době vydání článku dvou rychlíků (Krušnohor a Egrensis) a tří osobních vlaků na trasy mezi Karlovými Vary a Ústím nad Labem, Chebem a Mostem a Chomutovem a Chebem.

Z informací, které má naše redakce k dispozici, vyplývá, že sebevrah hrozí skokem z mostu přes železniční trať. Kromě zastavení železniční dopravy byl vypnut také proud v troleji.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru