V Bílině vypadl proud. Náhlé tmy využili zloději a začali krást
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Bílina - Výpadku elektrické energie v několika bílinských ulicích, ke kterému došlo v neděli večer v důsledku zahoření měničů v trafostanici, využili ke spáchání trestného činu dva mladíci.

Teprve osmnáctiletý podezřelý společně s o rok mladším spolupachatelem měli využít nefunkčního veřejného osvětlení a vloupat se do skladu restaurace. Z té podle získaných důkazů odcizili různé alkoholické i nealkoholické nápoje, brambůrky, oplatky a další sladkosti v hodnotě kolem osmnácti tisíc korun, které z místa činu odnosili do nedalekého bytu.

"Brzy poté ale byli zadrženi bílinskými policisty, kteří staršímu pachateli sdělili podezření z přečinu krádeže a ve lhůtě 48 hodin ho převezli k soudu. Jednání mladšího podezřelého, kterému z důvodu nízkého věku hrozí v případě uznání viny maximálně roční vězení, se bude i nadále prověřovat," uvedl Daniel Vítek, mluvčí Policie ČR na Teplicku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru