V bezpečí nejste ani v osmém patře! Zloděj se do bytu vyšplhal po stěně domu
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Ani v osmém poschodí panelového domu není člověk v bezpečí před zloději, jak se přesvědčili manželé z Trnovan.

Když se koncem srpna ráno vzbudili, zjistili, že jim v bytě chybí mobilní telefon a truhlička se šperky. Obrátili se proto na policisty, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

"Po několikatýdenním pátrání zjistili totožnost muže, který je z krádeže věcí podezřelý. Teprve devatenáctiletý mladík, který je v podmínce za předchozí majetkovou trestnou činnost, měl do osmého patra vyšplhat po hromosvodu a přes otevřené balkonové dveře vniknout do bytu, kde věci v hodnotě přes osm tisíc korun odcizil," uvedl mluvčí policistů na Teplicku Daniel Vítek.

S ohledem na předchozí trest mu v případě uznání viny hrozí až tříleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru