Bazény v Teplicích i Mostě jsou zavřené. Kam jinam vyrazit do okolí?
Aquasvět v Chomutově. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Teplice – Plánovaná odstávka bazénové haly na Aquadromu v Mostě, která prochází rekonstrukcí podlah, se prodlužuje.

Důvodem déle trvajících prací jsou komplikace, které se objevili při provádění prací. Informují o tom mostecké technické služby, které Aquadrom provozují.

Podle nynějšího předpokladu by se provoz vnitřní haly mohl znovu obnovit první říjnový den. K uvedenému datu má také otevřít zrekonstruované masážní studio.

Pokud byste chtěli místo Aquadromu vyrazit jinam, moc na výběr v blízkém okolí nyní není. Aquacentrum v Teplicích je uzavřené od jara, prochází velkou přestavbou a přistavuje se tam. V Lounech se městská plavecká hala začne stavět letos v listopadu, bazén s atrakcemi v Litvínově je zatím jen v plánech.

Kde jsou atrakce otevřené

Navštívit lze nyní například Aquasvět v Chomutově v Mostecké ulici, naproti novému zimnímu stadionu. Otevřeno je tam každý den od 9 do 21 hodin. Najdete tam samostatnou plaveckou halu i halu s atrakcemi, tobogány a velkou vířivkou. Tříhodinový vstup pro dospělého přijde na 150 korun, děti do 15 let za stejnou dobu zaplatí 120 korun. Ceník nabízí více variant vstupného podle doby pobytu.

Další variantou může být výlet do saského Marienbergu: Tamní aquapark Aqua Marien pravidelně navštěvuje celá řada hostů z českého příhraničí. Otevřeno je tam denně od 10 do 22 hodin. Aktuální cenu za vstup se nepodařilo ověřit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru