Hasiči od včerejšího dne likvidují požár skladu dříví na Teplicku. Na místě zasahovalo deset jednotek
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - V Krušných horách poblíž silnice mezi Mikulovem a Cínovcema na Teplicku hořel ve středu večer sklad vytěženého dříví na ploše 200x100 metrů. Vyhlášen byl druhý stupeň požárního poplachu. Na místo dorazilo deset hasičských jednotek, jak profesionálních, tak dobrovolných.

Požár se lehce rozšířil i do přilehlého lesa. K ránu zůstaly na místě tři dobrovolné jednotky, po osmé hodině znovu vyjíždí profesionální jednotka, která rozhodne, co bude dál s hromadou shořelého dřeva. Na místě jsou i zástupci majitele lesa.

Zásah stále pokračuje a nějakou dobu ještě potrvá, v současné chvíli je na místě velká hromada prohořelého dřeva a popela a s největší pravděpodobností bude potřeba ji rozhrnout, aby se tím zamezilo opětovnému rozhoření požáru. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru