Nepochopitelné! Mladý muž přepadl hernu, aby se konečně dostal do vězení. Předtím ho totiž za krádež nezavřeli
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Zoufalí lidé, dělají zoufalé činy. Šestadvacetiletý muž chtěl tak moc do vězení, že šel a přepadl v Teplicích hernu. Do kriminálu se pokoušel dostat už několik hodin před tím, když se dobrovolně přišel na policii přiznat ke krádeži, k jeho překvapení ho ale nezavřeli.

Mladý muž přepadl teplickou hernou v noci z 19. na 20. dubna. Obsluhu herny chytil ze zadu do „kravaty“ a následně po ní požadoval, aby mu vydala peníze z pokladny. Z té měl nakonec odcizit několik desítek tisíc, ke kterým si ještě přibral dva mobily a z místa činu utekl.

Policisté mladého lupiče na základě popisu ještě téže noci zadrželi. Když jim totiž přepadený muž z herny pachatele popsal, zjistili, že ho před pár hodinami vyslýchali na služebně. „Tam se sám dostavil s přiznáním, že v práci odcizil tržbu. Když policisté od přepadeného uslyšeli popis pachatele, plně se shodoval s oblečením a vizáží muže, který po výslechu ze služebny odešel,“ vysvětlil policejní mluvčí Daniel Vítek.

Když se pak kriminalisté u výslechu 26letého muže ptali, proč loupež spáchal, jeho vysvětlení bylo neuvěřitelné. Policistům řekl, že se šel večer udat, protože se domníval, že ho zavřou a on bude mít kde spát. Když se tak nestalo, rozhodl se, že provede něco závažnějšího. „Z důvodné obavy, že zoufalý muž by mohl na svobodě dále pokračovat v trestné činnosti, poslal vyšetřovatel státnímu zástupci návrh k podání podnětu na vzetí obviněného do vazby,“ doplnil k případu policejní mluvčí. Za trestný čin loupeže hrozí teď 26letému muži až desetileté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru