AKTUÁLNĚ: V mosteckém babyboxu našli nechtěné děťátko zabalené v ručníku
Otevírání babyboxu. Ilustrační foto
Teplice

Most - V sobotu 15. září ve 22:05 se mostecký babybox otevřel pátému nechtěnému děťátku. Za třináct a půl roku je to 175. odložené dítě, v Mostě čtvrtá holčička a pouze jeden klučík.

Podle zakladatele Babyboxů Ludvíka Hesse jde o "letošní třinácté nechtěné lidské mládě". Děvčátko zvýšilo skóre holky versus klučíci na 101:74

Protože včera měla svátek Jolana, dostala tohle exotické jméno i čerstvě narozená a pouze v ručníku zabalená holčička vážící 3 330 g a měřící 48 cm. "Informaci jsem dostal od vlídné a vstřícné primářky Marie Váchové, jež vystřídala v Mostě úhlavního nepřítele babyboxů Jiřího Biolka. Ujistila mě, že holčička je na první pohled zdravá," sdělil v neděli v poledne Ludvík Hess.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru