Policejní Speed marathon na Teplicku: Pokutu dostalo 36 řidičů
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Ve středu 19. dubna proběhl na celém území naší republiky první ročník evropské dopravně - preventivní akce Speed maraton. Policisté během ní měřili hlavně rychlost. Na Teplicku dostalo pokuty 36 řidičů.

Na Teplicku stáli dopravní policisté hned na několika místech, například na silnicích I/13 v Masarykově ulici v Teplicích nebo Srbicích, dále v Krupce – Unčíně, Bžanech nebo v Pražské ulici v Teplicích. „Celkem policisté uložili blokové pokuty ve výši 15 100 korun, dva případy porušení zákona bude ve správním řízení řešit příslušný úřad,“ řekl k dopravní akci policejní mluvčí Daniel Vítek.

Policisté po celé republice měřili ve středu rychlost na více než tisícovce místech. Konkrétní lokality vybrali sami lidé v anketě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru