Lidé si utahují z nové fontány. Její stín vypadá jako pánské přirození
Porcelánová fontána v Teplicích. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Teplice – Velký ohlas vyvolává nová porcelánová fontána v Teplicích. Ve velké většině případů ji lidé kritizují.

Lidé v diskuzích na sociálních sítích vyjadřují obavy, že fontána s cibulákovým vzorem, která byla v minulých dnech zprovozněna poblíž teplického divadla, nevydrží dlouho nepoškozená. Jiní si všimli jejího stínu.

„Nevím, jestli se to zdá jen mě, ale vypadá to jako pánské přirození, děs běs!“ zní jeden z komentářů pod naším prvním článkem o kašně. Další se nesou v podobném duchu: „Ten stín, který ta fontána vytvoří, byl záměr nebo náhoda?“ A některé poznámky jsou ještě ostřejší: „Pokud se na to podíváme ze strany stínu, tak to je to, co si zřejmě myslí autor o radnici v Teplicích.“

Jinak lidé poukazují na to, že by bylo vhodnější soustředit se spíše na rekonstrukci infrastruktury ve městě. „Kdyby radši opravili chodníky, polámala jsem si rameno a žebra na zámkové dlažbě a jen se vám vysmějí, nějaké odškodnění za trvalé následky? Ani náhodou… Hlavně, že máme další fontánu… a navíc, cibulák se dělá v Dubí, proč si ji nepostaví tam?“ píše jedna z diskutujících.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru