Vykradená hospoda, kolo bez ráfků a odcizené peníze z kanceláře. Policisté na Teplicku hledají hned několik zlodějů
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté pátrají v současné době na Teplicku hned po několika zlodějích. Hledají pachatele, který vykradl restauraci v Krupce. Dále zloděje, který se v Krupce vloupal do kolárny a lapku, který v teplické jídelně vykradl kancelář.

Tablet, značkové sluneční brýle a ruční nářadí si odnesl neznámý zloděj z restaurace v Krupce. Oknem vnikl do hospody, ze které odcizil věci v hodnotě téměř dvanáct tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli i odcizených věcech pátrají.

Kolo našel bez kol

Další neznámý zloděj se vloupal do kolárny panelového domu v Krupce. Z horského kola, které bylo uvnitř, odcizil ráfky s plášti a dalším příslušenstvím, celková škoda byla vyčíslena na sedm a půl tisíc korun. Pokud se podaří pachatele vypátrat, hrozí mu až tříletý pobyt za mřížemi.

Odcizené peníze v jídelně

Policisté pátrají také po neznámém zloději, který kradl v centru Teplic. V prostorách jídelny využil nezamčené volně přístupné kanceláře, kde měl z kabelky poškozené ženy odcizit přes šest tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru