Kvůli rekonstrukci náměstí bude v Bílině až do poloviny září jinak jezdit MHD
Rekonstrukce náměstí v Bílině. Foto je z června letošního roku. Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina - Z důvodu pokračujících prací na rekonstrukci Mírového náměstí v Bílině bude v rámci 3. a 4. etapy stavby, a to od pátku 17. srpna do 15. září, upraven provoz linek městské hromadné dopravy v Bílině. Informuje o tom bílinská radnice.

 Zastávka „Bílina, Náměstí“ (u České pošty) bude po celou dobu výluky mimo provoz. Jako náhrada bude přechodně zřízena zastávka „Bílina, Břežánská“ (u budovy bílinského gymnázia). Zastávka „Bílina, Požární zbrojnice“ bude po celou dobu výluky také mimo provoz, a to z důvodu nedostatečných otáčecích podmínek. Občané mohou využívat zřízenou přechodnou autobusovou zastávku u bílinského gymnázia „Bílina, Břežánská“ nebo přechodnou zastávku "Spojovací, Lidl" (naproti benzinové stanici MOL).

Doba výluky obou zastávek se může v průběhu stanového termínu změnit. O změně budou obyvatelé města opět informováni, a to buď na výložnících přímo v místě zastávky, nebo na webových či facebookových stránkách města Bílina.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru