V obchodech na Teplicku kradla partička tří sourozenců. Brali jídlo i kosmetiku
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Nejméně ze sedmi krádeží je podezřelá 29letá žena, která se dopouštěla na Teplicku majetkové trestné činnosti. Kradla sama nebo společně se svými sourozenci.

Už v loňském roce 29letá žena společně s bratrem odcizila v drogerii parfémy v hodnotě téměř tři tisíce korun, které pak prodali na ulici. „Zatímco její o dva roky mladší bratr už měl tehdy na kontě další čtyři krádeže, za které byl koncem roku podmíněně odsouzen, její jednání tehdy bylo kvalifikováno jako přestupek,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Žena se postupně sama dopustila dalších pěti krádeží, v různých prodejnách odcizila čokolády, sýry, nebo kosmetiku. Naposledy kradla se svou mladší sestrou, s kterou odcizily salámy, sýry a čokolády za téměř dva a půl tisíc korun. Stejně jako bratr se také její sestra sama už dopustila nejméně dalších tří krádeží a už z nich byla obžalována.

Devětadvacetiletá žena, která má zatím jako jediná ze svých sourozenců dosud čistý trestní rejstřík, byla obviněna z přečinu krádeže, za který by mohla jít v krajním případě až na dva roky do vězení

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru