Finanční poradkyně připravila muže z Teplicka o téměř devadesát tisíc korun
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – O téměř devadesát tisíc korun připravila muže z Teplicka 53letá žena, která se věnuje finančnímu poradenství. Nyní má na krku obvinění z trestného činu zpronevěry a hrozí jí až pětileté vězení.

Muž 53letou ženu požádal, aby ho zastupovala v rámci vyřízení exekučního řízení. Postupně jí dal 88 tisíc korun, které měla použít na uhrazení dlužné částky. „Žena si však peníze místo toho ponechala a použila je na vyrovnání svých vlastních pohledávek,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Vzhledem k tomu, že 53letá žena je v současné době již v podmínce za předchozí trestnou činnost obdobného charakteru, hrozí jí v případě uznání viny až pětileté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru