Teplická policie hledá svědky nehod. Zraněn byl motorkář na americkém stroji
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Možná jste viděli některou z kolizí, které vyšetřuje policie. A můžete pomoci. Policie hledá svědky nehod z 9. června a 9. srpna.

Dne 9. června kolem 12. hodiny mělo dojít v obci Háj u Duchcova k dopravní nehodě. V ulici Hany Benešové neznámý řidič nezjištěného vozidla při jízdě poškodil sloup veřejného osvětlení. Řidič z místa nehody odjel, aniž by nehodu oznámil. Policie nyní hledá svědky, kteří by mohli poskytnout k dopravní nehodě jakoukoliv informaci. Ti mohou zavolat na známou linku tísňového volání 158.

Na silnici I/27 došlo dne 9. srpna v 15.20 hodin ke střetu vozidla a motocyklu. V katastru obce Košťany asi 50 m před odbočkou na Střelnou ve směru na Dubí jel řidič motocyklu značky Harley a snažil se předjet z pravé strany nezjištěné vozidlo. To následně chtělo předjet vozidlo značky Škoda, které jelo před ním a odbočilo vlevo. Při tomto manévru řidič nezjištěného vozidla vyjel ve směru jízdy na krajnici, kde došlo ke střetu s motocyklem.

"Motocyklista sjel mimo komunikaci a utrpěl zranění. Řidič nezjištěného vozidla pokračoval dál v jízdě a nezastavil. Policie v Teplicích hledá svědky i řidiče nezjištěného vozidla. Policie v Teplicích hledá svědky i řidiče nezjištěného vozidla. Podle dosud zjištěných informací se mělo jednat o vozidlo Ford Mondeo stříbrné barvy, které jelo ve směru na Dubí, jiní svědci mluví o VW Golf, staršího typu, béžové barvy, které by mělo být na pravé straně poškozené," uvádí policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru