Napadení na koupališti v Dubí: Policisté obvinili z útoku prvního člověka
Ilustrační foto
Teplice

Dubí  - Vyšetřovatel teplické policie obvinil na základě provedeného šetření z přečinu výtržnictví a násilí proti skupině obyvatel a proti jednotlivci 26letou ženu z Teplic.

"Ta měla dle policistů v úterý 7. srpna kolem 16.20 hodiny na městském koupališti v obci Dubí po předchozí slovní rozepři s mladou ženou kvůli chování dítěte v bazénku bezdůvodně zaútočit na tuto ženu. Té měla nadávat a poté měla ženu napadnout i fyzicky, kdy ji měla opakovaně udeřit a tahat za vlasy," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Napadené ženy se zastal mladý muž, který následně čelil útokům skupiny osob a ránu vyinkasoval i od obviněné. Tepličanka je stíhána na svobodě a za tato jednání jí hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Vyšetřování pokračuje, můžete pomoci

"Případem napadení ženy a mladého muže se tepličtí kriminalisté nadále zabývají. Ti zjišťují míru zavinění konkrétních osob," dodává Ludmila Světláková.

V souvislosti s objasněním skutečností tohoto incidentu se policie obrací na občany, kteří v době události byli na koupališti a mohli by podat další informace a svědectví, aby zavolali na linku 158. "Policie uvítá i případná videa či fotografie, pokud někdo incident zachytil," sdělila mluvčí policistů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru