VIDEO: Takhle to jede na velké technopárty v Ústí! Co už tam řešila policie?
FALANX 018: Foto: Petr Sochůrek
Teplice

Všebořice – Tisíce lidí se druhým dnem baví na taneční párty nazvané FALANX 018. Policie stále akci monitoruje. Pořadatelé se strážci zákona spolupracují, jediným nešvarem jsou zatím drobné krádeže a sobotní nevypnutí hudebních systémů ve dvaadvacet hodin.

„Evidujeme tři majetkové delikty. V prvním případě došlo k odcizení peněženky s platební kartou, přes noc došlo k odcizení části aparatury v hodnotě tří tisíc korun, také nám byla nahlášena krádež kabelky s doklady, peněženkou a mobilním telefonem,“ řekla mluvčí krajské policie Alena Bartošová.

Na taneční párty nazvanou FALANX 018 dorazili tisíce lidí z různých koutů Evropy. Dnes by měla oficiálně akce skončit. „Policisté dávají účastníkům (řidičům) možnost podrobit se testu, zda jsou způsobilí k řízení auta. Jde zejména o dechové zkoušky na přítomnost alkoholu. Motoristé jsou této preventivní kontrole nakloněni a využívají ji,“ doplnila policistka.

VIDEOREPORTÁŽ

https://www.youtube.com/watch?v=ZBeQ-UqtBZU

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru