Tepličané, pozor! Pro řidičáky, občanky nebo pasy budete muset od pondělí do budovy na náměstí Svobody
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Kvůli rekonstrukci budovy teplického magistrátu na Mírovém náměstí (budova naproti Domu kultury) se přesouvají některé odbory do budovy na náměstí Svobody. Informuje o tom město Teplice.

Od čtvrtka 19. července je podatelna a pokladna pouze v budově na náměstí Svobody v přízemí budovy. Podatelnu najdete v okénku před vchodem do haly pro veřejnost.

Od pondělí 23. července budou fungovat v náhradních prostorách v budově na náměstí Svobody také přepážky odboru správních činností. V horní budově magistrátu najdou občané agendy cestovních dokladů, občanských průkazů, řidičských průkazů, evidence vozidel, matriky a evidence obyvatel. Úřední hodiny zůstávají zachovány.

Rekonstrukce budovy magistrátu na Mírovém náměstí začala v květnu a skončit by měla v polovině října. Zahrnuje částečné zateplení budovy, vyčištění kamenných obkladů, výměnu oken a skel, výměnu klimatizace, instalaci fotovoltaické elektrárny a další práce. Rekonstrukci provádí společnost Subterra Praha. Město za ti zaplatí 38 202 845 korun.

 Umístění jednotlivých agend:

Přízemí
EVIDENCE VOZIDEL - hala oddělení pro styk s veřejností (po příchodu vpravo)
MATRIKA - místnost č. 107 (po příchodu vlevo)

1. patro (zasedací sály):
OBČANSKÉ PRŮKAZY A CESTOVNÍ DOKLADY - místnost č. 203 (velký zasedací sál)
ŘIDIČSKÉ PRŮKAZY A EVIDENCE OBYVATEL - místnost č. 202 (malý zasedací sál)

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru