Muž tak dlouho řídil přes zákaz, až ho poslal soudce do vazby
Ilustrační foto
Teplice

Košťany – S tímhle asi 36letý motorista, kterého policisté zastavili před pár dny v Košťanech, nepočítal. Tak dlouho porušoval zákaz řízení, až s ním i soudci došla trpělivost a poslal ho do vazby.

Šestatřicetiletému muži soud naposledy zakázal sednout za volant na tři roky. Opět ale vyjel na silnice. Zřejmě se domníval, že se zase nic závažného nestane, maximálně jen dostane další zákaz řízení. Tentokrát se ale splet. Policisté ho sice opět obvinili z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí, na svobodu se ale už nepodíval. „Vzhledem k tomu, že to nebyl první trest tohoto typu a za porušování rozhodnutí soudu byl už v minulosti několikrát odsouzen, poslal soudce jedenáctkrát trestaného recidivistu do vazby, kde bude čekat na konečný verdikt,“ uvedl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek .

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru