Pes trpěl v rozpáleném autě, jeho majitelka šla nakupovat. Pryč byla údajně více než hodinu
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Teplice

Bílina – Více než hodinu měl být v předešlých horkých dnech zavřený pes v autě před nákupním centrem Albert v Bílině. Z horké pasti zvíře vysvobodili až strážníci, kteří sehnali majitelku psa. Případ se stal už před několika dny, teď o něm městská policie informovala.

Městská policie byla o psu, který trpí v rozpáleném autě, telefonicky informována od všímavého občana. Podle něj bylo zvíře zavřené ve voze více než hodinu. Hlídce se na místě nepodařilo zjistit, komu auto patří, a ani vyvolání rozhlasem v prodejně nebylo úspěšné. Až lustrací v centrálním registru vozidel byl zjištěn majitel. Ten strážníkům sdělil, že s autem jezdí jeho přítelkyně a poskytl na ni telefon.

Následně se majitelka psa k uzamčenému vozidlu dostavila. Pes dostal vodu, naštěstí nebyl akutně ohrožen na životě. Nicméně i přesto bylo jednání ženy, která se stala podezřelou z přestupku (týrání zvířete), oznámeno na odbor životního prostředí bílinského městského úřadu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru