Muž z Bíliny objížděl benzinky a tankoval zadarmo. Do zástavy dával obsluhám mobily i osobní doklady
Ilustrační foto
Teplice

Most/Bílina – Zadarmo tankoval u čerpacích stanic 30letý muž z Bíliny. Celkem si do svého auta načepoval bez placení benzin za 5 400 korun.

Třicetiletý muž tankovat zadarmo pohonné hmoty různě na Teplicku a Mostecku. Za benzin nezaplatil celkem v šesti případech. „Muž ve všech případech tvrdil obsluze čerpacích stanic, že peníze zapomněl, nebo že nemá dostatek peněz na platební kartě. Nasliboval, že se vrátí a benzin zaplatí,“ uvedla k případu policejní mluvčí Ludmila Světláková. Aby mu obsluha uvěřila, tak vždy dával něco do zástavy, například doklady nebo mobilní telefony. Na místo se však už nikdy nevrátil a dluhy nesplatil.

Vyšetřovatel 30letého muže obvinil z trestného činu podvodu. Policie proti němu vede řízení jako proti uprchlému.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru