Stará Duchcovská ulice je od pondělí uzavřená. Bude se tady opravovat kanalizace
Zdroj: město Teplice
Teplice

Teplice – V Teplicích se dnes (pondělí 18. června) opět uzavřela Stará Duchcovská ulice. Na místních komunikacích budou probíhat výkopové práce z důvodu rekonstrukce vodovodu a kanalizace. Ulice byla na krátkou dobu uzavřena již na začátku června, zhotovitel stavby – SVS Teplice - se ale potýkal s komplikacemi, které znemožňovaly zahájení prací, proto byla ulice opětovně zprovozněna. Nyní se znovu uzavřela.

Ulice Stará Duchcovská bude uzavřena od 18. června do 31. července ve směru od ulice Duchcovská po křižovatku s ulicí Rybniční. Objízdná trasa povede ulicemi Rybniční, Mühligova a Sklářská.

Od 1. až do 31. srpna bude částečně uzavřena ulice Duchcovská ve směru od křižovatky s ulicí Stará Duchcovská ke křižovatce s ulicí Sklářská. Ulice Duchcovská bude po dobu uzavírky jednosměrná ve směru od Duchcova do Teplic. Objízdná trasa povede směrem z Teplic do Duchcova ulicemi Stará Duchcovská, Luční a Sklářská.

1806uzavirka1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru