Maminka prvního miminka roku v Ústeckém kraji dostala od hejtmana příjemný bonus
Foto: Ústecký kraj
Teplice

Ústecký kraj - Hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller navštívil Gynekologicko-porodnické oddělení Krajské zdravotní - Nemocnice Chomutov, aby popřál mamince, které se narodilo první miminko v novém roce 2023 v Ústeckém kraji. Chlapečka Josefa Darvaše přivedla na svět 1. ledna ve 2:15 hodin Denisa Šrettrová z Chomutova.

„Malému Josefovi, ale i všem ostatním občánkům narozeným nejen na Nový rok v Ústeckém kraji, přeji pevné zdraví, úsměv a radost ze života. Maminka Denisa Šrettrová získá od Ústeckého kraje finanční dar ve výši 30 tisíc korun,“ zmínil při gratulaci v chomutovské porodnici Jan Schiller, kterého doprovázeli Michal Zeman, ředitel Nemocnice Chomutov, hlavní sestra Jana Rejhonová a zástupci vedení chomutovského gynekologicko-porodnického oddělení.

Za statutární město Chomutov ve stejný den prvního občánka narozeného v novém roce přivítal primátor Marek Hrabáč.

„Mamince prvního miminka nového roku v Ústeckém kraji gratuluji a přeji oběma v životě hlavně spokojenost. Je milé, že takové prvenství letos vyšlo na chomutovskou porodnici, a důležité, že vše proběhlo v pohodě. Věřím, že i pobyt v naší porodnici je pro oba příjemný, protože se s kolegy snažíme přání rodiček respektovat a podmínky pro ně stále vylepšovat,“ uvedl ředitel Nemocnice Chomutov Michal Zeman.

V Mostě přišlo první miminko na svět rovněž první den nového roku, ale až po osmnácté hodině. Píšeme zde: Oliver si protáhl příchod na svět o pár dní, stal se díky tomu prvním Mostečánkem roku 2023

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru