Fotograf Jaroslav Noska i letos pomáhá dětem z Klokánků. Akci podpoří i populární kapely a zpěváci
Do akce se zapojila minulý rok i kapela Kryštof. Foto: archiv Jaroslav Noska
Teplice

Chomutov - Vánoce se blíží a ne každé dítě má to štěstí, že má milující rodiče, kteří se snaží mu udělat ty nejkrásnější Vánoce. Jaroslav Noska se proto i tento rok rozhodl, že pomůže dětem z Klokánků, které jsou zkoušené osudem a na nejkrásnější svátky roku nemohou být doma.

"Klokánek je místo, které dítě pozná jako první když se něco stane. Místo jež ho provede prvotním šokem, utrpením a nepochopením. Osobně mě mrzí, že tato místa jsou společností přehlížena a proto jsem se opět rozhodl společně s vámi toto změnit," řekl organizátor projektu a fotograf Jaroslav Noska.

Minulý rok se vybralo bezmála 80.000,- za které se udělal velký nákup dárků, dobrot, kosmetiky a dalších potřebných věcí. "Věřím, že letos tuto částku pokoříme," doufá fotograf.

Pomoc půjde pro Klokánky v Chomutově, Litoměčicích a Dolním Benešov. Projekt začne 10. prosince a potrvá až do 24. prosince.

I v letošním roce budou mít zájemci možnost pořídit podepsané obrazy z mnoha koncertů, které budou podepsané od daných interpretů. "Jen letos nepůjde jen o mé fotografie. Doba není dobrá a proto jsem se rozhodl zapojit další koncertní fotografy. Letos je potřeba pomoci každou možnou korunou," vysvětlil Jaroslav Noska.

Od 14. do 19. prosince bude možné podepsané obrazy vydražit na webu www.vinyllife.cz a "Všechno, co se získá nad náklady na tisk půjde na Klokánky," vysvětlil autor projektu.

Do akce se rozhodli zapojit skupiny Mirai, Chinaski, Visací zámek, Rybičky 48, Dymytry, Kryštof, Divokej Bill, No Name, Kurtizány z 25. avenue a zpěváci Michal Hrůza, Pokáč a další.

TRANSPARETNÍ ÚČET, na který můžete přispívat: 2301904918/2010
Kontakt na Jaroslava Nosku. +420 728 333 975 nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

317467528 10222539009044460 923785145322867105 n

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru