Teplice ve světě reprezentuje David Pleva, finalista soutěže Muž roku 2022
Zdroj: www.teplice.cz
Teplice

Teplice - Finalista Muže roku 2022 David Pleva slaví jeden úspěch za druhým. Na světové soutěži Man Supermodel World se umístil na skvělém třetím místě a získal i titul Best body. Na nedávném mistrovství světa v naturální kulturistice obsadil páté místo.

David Pleva pochází z Teplic a patří bezesporu mezi nejpřitažlivější české muže. Je vystudovaný nutriční specialista a fitness trenér. Pracuje v rodinné zámečnické firmě, kde vyrábí například industriální nábytek. A také patří mezi otužilce, mrazivé počasí mu nevadí, zvládá v něm třeba i pózovat při fotografování.

S jeho dosavadními úspěchy a především medailemi přivítali sportovce na teplické radnici primátor Jiří Štábl a 1.náměstek Hynek Hanza.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru