Do Teplic míří jedinečná módní show Czech Fashion Week 2018
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Co se chystá

Teplice - Prestižní přehlídka módy Czech Fashion Week 2018, která se uskuteční nejdříve 16. června v Karlových Varech a o týden později 23. a 24. června v Teplicích, nabídne nové styly či módní trendy a představí podnikání v oblasti módy, designu a umění.

V karlovarském hotelu Pupp se představí se svými autorskými kolekcemi takové osobnosti české i zahraniční módy jako je Debbie Brown, Anna Tejklová, Gabriela Giotto, značka Werso Jiřiny Matoušové, Giani Galal, Alice Abraham a Osmany Laffita.

Na lázeňské kolonádě v Teplicích loni projekt překvapil skvělou atmosférou, diváckou kulisou i perfektní organizací. Ocenilo to několik tisícovek přítomných diváků či primátor města a místopředseda Senátu ČR Jaroslav Kubera. Letos se zde návštěvníci akce mohou těšit na návrháře jako je Olga Rusakova, Jaroslava Procházková, Jiří Moravec, značku Fashion Island, Tatianu a již zmíněné velké osobnosti vystupující v Karlových Varech.

V evropském měřítku ojedinělý maraton módy připravil se svým týmem Ing. Jiří Morštadt s vydavatelskou skupinou European Press Holding a.s. a European Fashion Agency . „Přehlídka aktuální módy byla inspirována realizací našich vlastních projektů Miss Czech Press, TOP MODEL OF THE YEAR, ale také soutěží krásy Miss Slovenska či Miss Yalta, stejně jako spoluprací s ikonami světové módy Blankou Matragi, šéfredaktorkou skvělého magazínu MERCURYS´ Way Olgou Rusakovou a dalšími předními osobnostmi ve světě módy, modelingu a stylingu.

O tom, že jde o průlomovou akci, svědčí i podpora projektu ze strany ministryně pro místní rozvoj Kláry Dostálové, hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka či hejtmanky Karlovarského kraje Jany Vildumetzové,“ řekl Jiří Morštadt.

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji v Domě kultury Teplice a v síti www.ticketportal.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru