Na náměstí v Bílině předvedou svůj talent žáci ZUŠky Gustava Waltera
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Co se chystá

Bílina - Ve čtvrtek 24. května se uskuteční druhý ročník celostátního happeningu ZUŠ Open. V tento den se po celé republice prezentují školy akcemi mimo své obvyklé prostory koncertních a výstavních síní, případně tanečních sálů. Základní umělecká škola Gustava Waltera v Bílině svou prezentaci připraví na Žižkově náměstí.

Program nazvaný Hudba zní celým náměstím s podtitulem Hudební toulky Bílinou je věnován letošnímu 1025. výročí města Bíliny. Tříhodinová akce začne v 16 hodin a divákům se představí všechny čtyři ve škole vyučované obory.

Zahrají a zazpívají žáci i učitelé hudebního oboru, svými divadelními vstupy se představí literárně-dramatický obor, nebudou chybět dívky z oboru tanečního. Výtvarný obor si připravil workshopy, při kterých si přítomné děti budou moci zkusit své tvůrčí dovednosti.

Ve Výstavní síni U Kostela je jako doprovodný program ZUŠ Open instalována do 3. června výstava prací žáků výtvarného oboru nazvaná Kreslíme očima.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru