Mimořádné jízdy turistického vláčku! Zaveze vás na exkurzi po fotbalovém stadionu
Turistický vláček. Zdroj: Visit Teplice
Co se chystá

Teplice – Zajímá vás zákulisí teplického fotbalového stadionu? Teď se tam budete moci podívat. Na stadion vás nově každou první středu v měsíci zaveze turistický vláček Humboldt, který brázdí Teplice od loňského roku.

Poprvé vláček vyrazí na mimořádnou jízdu – komentovanou prohlídku po teplických parcích a následnou exkurzi po celém areálu stadionu - 18. dubna v 17.00 hodin. Akci pořádají Turistické centrum Visit Teplice a Fotbalový klub Teplice. Na stadionu si všichni zájemci budou moci prohlédnout místa určená pro přední hráče českého fotbalu a zažít malou ochutnávku slávy fotbalového klubu založeného již v roce 1945. Projít si síň slávy, tiskové centrum, kabiny A mužstva, VIP zónu a následně i hrací plochu stadionu.

Mimořádné jízdy vláčku Humboldt na fotbalový stadion se budou konat každou první středu v měsíci.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru