Olympia Ice Aréna prodlužuje provoz. Bruslit se bude až do začátku února
Ledové kluziště u teplické Olympie. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Teplice - Chodíte bruslit k teplické Olympii? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Obchodní centrum provoz kluziště prodloužilo až do 4. února 2018.

„Snažíme se každý rok zákazníkům nabídnout s otevřením ICE ARÉNY nové služby, zlepšovat zázemí, nabídku občerstvení, osvětlení atp. Proto máme radost, že dle našich statistik je ICE ARÉNA každým rokem více a více navštěvovaná. I letos se nám podařilo vyjednat s provozovatelem prodloužení provozu, a to do 4. února 2018 včetně. Prodlužujeme tímto také nabídku sobotní školy bruslení. Budeme rádi, když nenecháte kluziště zahálet, výše vstupného i ostatní služby zůstávají jako doposud,“ uvedla k provozu ICE ARÉNY marketingová manažerka obchodního centra.

Možnost prodlouženého bruslení mají také školy, které se ovšem musí stejně jako doposud předem online rezervovat, přes webový formulář na www.olympiateplice.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru