Svatba nanečisto: Je tu regionální veletrh, který zaujme hlavně adepty na sňatek
Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Most - Mostecký svatební salon Delta přichází s oblíbeným veletrhem, který zaujme každého, kdo chystá svatbu. Nabídne přehled všeho, co je potřeba zařídit, aby se váš svatební den stal jedinečným. Svatba nanečisto se uskuteční v neděli 7. ledna v době od 10 do 17 hodin v prostorách restaurace Benedikt. Vstupné je 80 korun.

Během sedmi hodin uvidíte prezentace firem nabízejících širokou škálu zboží a služeb pro svatebčany, dvě přehlídky svatebních šatů, vizážistickou show a chystá i seminář pro přípravu svatby.

„Představíme novou kolekci svatebních šatů pro rok 2018, během komentovaných přehlídek uvidíte, že krásná nevěsta nemusí mít velikost 34, ale může mít i plné tvary a přesto si bude moci vybrat krásné a trendové šaty a být tou nejkrásnější nevěstou,“ uvedla Petra Vyoralová, pořadatelka akce.

Těšit se můžete na skvělé floristy, vizážisty, cukráře, fotografy, kameramany, DJ, svatební koordinátory, svatební limuzínu, chybět nebude ani nabídka vlasových ozdob, závojů, podvazků, svatebních župánků nebo nočních košilek, střevíců, bižuterie a spoustu dalších svatebních nezbytností.

I v letošním roce bude mít tento podnik charitativní podtext, výtěžek ze vstupného bude věnován Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové, jehož ředitelka se stala tváří veletrhu.

Svatbu nanečisto předchází i soutěž o proměnu, její výherkyně si na akci užije luxusní péči skvělých vizážistů a také oblékne svatební šaty ze Svatebního salonu Delta. Více informací najdete zde.

Program Svatby nanečisto:

  • 10.00 zahájení
  • 11.00 1.přehlídka svatebních šatů
  • 12.00 Ukázka svatebního tance
  • 13.00 Seminář o přípravě svatby
  • 14.00 Vizážistická show
  • 15.00 2.přehlídka svatebních šatů
  • 16.00 Vyhlášení TOMBOLY
  • 17.00 Ukončení
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru