Duchcovem projdou v sobotu hroziví krampusové
Ilustrační foto Zdroj: facebook/Kulturní centrum Duchcov
Co se chystá

Duchcov – Duchcov zažije v sobotu 16. prosince krampus šou. Městem projde 16 děsivých alpských čertů.

Akce, kterou organizátoři nazvali Čerti a krampusáci, začíná v 16:16 hodin, kdy vyjdou pekelníci sklepením pod kulturním centrem a pekelnou bránou budou vcházet do Masarykovy ulice. Vyhrazeným koridorem budou dále postupovat k náměstí Republiky, kde vstoupí do arény démonů, aby dokonali své ďábelské defilé.

Organizátoři upozorňují návštěvníky, že během akce bude nutné respektovat několik pravidel. Diváci se budou moci pohybovat pouze v prostorách kolem zábran, není dovoleno přelézat zábrany a čertům vstupovat do cesty. Přísně zakázáno je též používat zábavnou pyrotechniku, včetně například bouchacích kuliček.

Kvůli průvodu krampusů bude v sobotu v Duchcově od 12:00 do 20:00 hodin uzavřena pro auta Masarykova ulice a na náměstí Republiky bude omezeno parkování. V průběhu akce budou pro návštěvníky k dispozici WC v kině Lípa.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru