Do teplické Galerie přijede na koňském spřežení Mikuláš s anděly
Mikulášská nadílka před teplickou Galerií. Foto: archiv
Co se chystá

Teplice - Oslavte Svátek svatého Mikuáše s teplickou Galerií. Bude to stát za to, Mikuláš přijede tentokrát slavnostně, na koňském spřežení a přiveze i anděly. A čerti také chybět nebudou, dorazí i samotný Pán pekel.

"Blíží se čertovský začátek prosince, proto bychom vás chtěli pozvat 5. prosince na prima zážitek do našeho centra. Letos k nám zavítá Mikuláš s anděly na koňském spřežení! Bude to prima podívaná pro malé i velké. Venku na pódiu nebudou chybět soutěže pro děti, kde se právě jízdy kočárem budou losovat a tak se budete moci projet na bělouších kolem náměstí Svobody. Těšte se na paní Luciferovou s Luciferem, pekelnou bránu, nebeskou váhu, s čerty si můžete zahrát ďábelské karty nebo kostky o svou duši, či si s nimi zatančit v čertovské škole tance,“ uvádí vedení obchodního centra Galerie Teplice.

Chybět nebudou ani horké nápoje na zahřátí a příjemný hudební doprovod, vystoupení pěveckých souborů Písklata a Fontána a uslyšíte i nadějnou mladou zpěvačku a vítězku mnoha celostátních soutěží Janu Novákovovou, připraven je moderovaný program na pódiu před OC Galerie.

Akce Čert a Mikuláš v Galerii začíná v úterý 5. prosince od 17 hodin. Informace se dozvíte i zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru