V botanické zahradě se budou po dva víkendy vyrábět vánoční dekorace a dárky
Zdroj: Botanická zahrada Teplice
Co se chystá

Teplice – Rádi tvoříte vánoční dekorace nebo dokonce vlastnoručně vyrábíte dárky pro své blízké? Botanická zahrada v Teplicích pro vás v prosinci chystá  dvě víkendové akce, kde si budete moci vánoční ozdoby, adventní věnce či dokonce malé dárečky vytvořit.

Na začátku prosince (2. – 3. prosince) pořádá botanická zahrada Adventní tvořivé dny. Od 9.00 do 16.00 hodin si můžete přijít vyrobit originální adventní věnec a další vánoční výzdobu. Například budete mít možnost vytvořit si vlastní třpytivé ozdoby nebo skleněné svícny. V loňském roce mělo adventní tvoření velký úspěch, proto bylo letos rozšířeno na dva dny.

Druhou prosincovou akcí v botanické zahradě jsou Vánoční tvořivé dny, které se konají 16. – 17. prosince od 10.00 do 17.00 hodin. Tentokrát se budou vyrábět vánoční dekorace, originální přáníčka, dárečky nebo namalovat medové perníčky. Novinkou letošních Vánočních tvořivých dnů bude malování na hedvábí (na snímku). Malovaný kapesníček může být třeba originálním dárkem.

2011vanocesatek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru