Nevíte, co v sobotu odpoledne? Proběhněte se Zámeckou zahradou
Foto: archiv SK Junior Teplice
Co se chystá

Teplice - V den státního svátku v sobotu 28. října pořádá Sportovní klub Junior Teplice již druhý ročník Charitativního běhu podzimní Zámeckou zahradou.

Výše startovného je dobrovolná a výtěžek z akce věnuje klub teplickému Klokánku stejně jako minulý rok, kdy byl výtěžek z akce téměř 30 tisíc korun. "Jako prostor startu a cíle jsme vybrali prostor za Krušnohorským divadlem v Teplicích. Trať je vedena okolo lázeňského domu Beethoven, proběhneme do Zámecké zahrady, která v těchto dnech nádherně hraje podzimními barvami," popisuje trasu Michal Procházka z SK Junior Teplice.

Běh je otevřen úplně všem, kteří chtějí aktivně strávit příjemné odpoledne a zároveň podpořit dobrou věc. Start je 28. 10. 2017 ve 14:30 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru