Na Angru se v sobotu slavnostně otevírá nový skatepark
Nový skatepark. Zdroj: facebook/skatepark D-Anger Teplice
Co se chystá

Teplice – V sobotu 23. září se v Teplicích slavnostně otevírá skatepark na Angru. Areál nechalo vybudovat město.

Během slavnostního otevření, které je naplánováno na 14.00 hodin, proběhne skate exhibice, můžete se těšit například na Tomáše Stejskala, Honzu Malýho nebo Jirku Hronka a několik dalších top Czech Skaters. Dále se uskuteční otevřené závody Street a Bowl.

Nový skatepark má už určenou svoji pevnou otevírají dobu. Duben až říjen bude veřejnosti přístupný od 8.00 do 21.00 hodin, od listopadu do března od 8.00 do 17.00 hodin. Areál bude uzavřen v případě nepříznivého počasí – deště, sněhu a náledí.

Zařízení je určeno především pro mládež starší než 15 let. Děti ve věku 6 - 15 let ho mohou využívat pouze v doprovodu rodičů nebo osoby pověřené starší 18 let.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru