Most - Představení pro celou rodinu, tančící smrtka, živá kapela a jako hlavní hosté medvědi. Přesně těmito slovy láká mostecký cirkusový principál David Kozlok veřejnost na další ze svých cirkusových akcí pro děti. A nebude to jen tak nějaké představení, mladý cirkusák při něm totiž tentokrát oslaví své narozeniny. Díky našemu sesterskému serveru e-mostecko.cz mohou dva z vás vyhrát rodinnou vstupenku pro 4 osoby.

„Přesně 22. 2. mi bude 22 let. Nepřeji si nic jiného, než oslavit své narozeniny před mosteckým publikem a svými přáteli. Připravil jsem pro lidi největší cirkusovou oslavu na Mostecku a věřím, že si jí diváci užijí se mnou. Hrát bude živá kapela a jako hlavní gratulanti přijedou dva medvědi," komentuje připravovanou podívanou Kozlok.

Na představení nebude chybět ani malá artistka Andrejka, která patří mezi 30 nejtalentovanějších dětí v Česku. Do města navíc údajně letos opět vyrazí třímetrový kostlivec, kterého už lidé z ulic znají z předchozích let. Lidem bude rozdávat slevové kupóny na akci.

„Polovinu svého života jsem zasvětil cirkusu. Od svých jedenácti let jsem po celé republice pořádal stovky různých vystoupení. Toto však pro mě bude to nejvýznamnější ze všech. Poprvé se nám podařilo zajistit tak významného hosta, jakým budou medvědi. Předem bych rád všechny upozornil, že se nebude jednat o žádnou drezúru. Nebudou jezdit na motorce, ani skákat přes švihadlo. Jsou to filmové hvězdy, ne cirkusová zvířata. Jejich majitel s nimi točí filmy po celém světě. Kdo přijde, dozví se něco pěkného o jejich životě a výherce naší tomboly se s nimi bude moci vyfotit," vysvětluje David.


Velká narozeninová show se uskuteční v pondělí 22. února 2016 od 18 hodin v sále ZUŠ F.L.Gassmanna, poblíž Central Mostu. Předprodej vstupenek a bližší informace najdete na www.cirkusmini.cz.


„Stále častěji se nás také lidé ptají na cirkusové představení, které bude 13. února v Medúze. Chci všechny upozornit, že se jedná o jiný cirkus, se kterým naše akce nijak nesouvisí. Pokud chcete vidět atrakce, které vám slibujeme, přijďte 22. února k nám," dodává Kozlok na závěr.

Pokud s námi chcete soutěžit o rodinnou vstupenku zdarma, napište nám na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. správnou odpověď na otázku: V kolika letech založil David Kozlok mostecký Cirkus Mini? Ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, jejichž jména oznámíme 15. února na našem FB profilu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru