Teplicko - Klub přátel Krušnohorské železnice zve na Dny otevřených dveří železniční expozice Moldavské dráhy, která se nachází v budově železniční stanice Osek.

Ilustrační foto Klub přátel Krušnohorské železnice

Expozice bude přístupná v sobotu 6. února od 10.00 do 14.00 hodin. Zájemci si budou moci zakoupit poštovní známky moldavské dráhy, podat si napsanou pohlednici do poštovní schránky či dostat do památníčku pamětní razítko s železniční tematikou. Pro děti i dospělé bude v provozu modelové kolejiště.

Železniční expozice je provozovaná za podpory města Osek a je kulturní památkou České republiky. Další den otevřených dveří se uskuteční ještě v sobotu 5. března.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru