Teplice - Olympia Teplice a nadační fond GRÁCIE připravili na 27. srpna projekt zaměřený na pomoc ženám s rakovinou.

"Zdarma vás ostříháme a z vašich vlasů vyrobí nadační fond GRÁCIE spolu s partnerským kadeřnictvím příčesky pro onkologicky nemocné ženy. Vlasy mohou darovat ženy, děti i muži. Díky kódu, který bude každému darovanému copu přidělen, pak lze dohledat, komu konkrétně vaše vlasy pomohly. Stříhat začínáme ve 13 hodin, na místě budou tři kadeřnice. Děti si mohou spolu s rodiči případné čekání zpříjemnit výrobou loutek, nebo posezením v některé z našich kaváren. Předběžný čas stříhání se dozví okamžitě u registrace. Děkujeme všem milým zákazníkům, kteří se takto rozhodnou pomoci," uvedla k projetku marketingová manažerka obchodního centra.

Patronkou projektu je Olga Lounová, která se na vás těší v roli moderátorky a současně jako hudební host. Minimální délka copu, který lze darovat, je 25 cm.

Více informací o celém projektu najdete na http://www.nfgracie.cz/.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru