RC modely v akci! V Olympii vyroste miniaturní svět
Modeláři sestaví doslova miniaturní městečko se stavbami a silnicemi. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Teplice - Bezmála 150 rádiově ovládaných (RC) modelů na 150 m2 uvidíte tuto sobotu v Olympii.

Modely pochází ze soukromých sbírek modelářů z celé ČR a bude rozhodně co obdivovat. Těšit se můžete na stavební a vojenskou techniku, kamiony, vozy integrované záchranné služby, celní správy, letadla, lodě, zemědělskou techniku a další.

Celkem se před Olympií sejde téměř 150 modelů. Vyroste tu doslova městečko i s detailně propracovanými domy a silnicemi o rozloze cca 150 m2.

Akce začíná v 10:00 hod a potrvá do 17:00. Koná se za každého počasí a vstupné se neplatí. Během dne pořadatelé připraví RC hasičský útok na cíl, spanilou jízdu všech modelů a s vybranými modely si mohou děti pohrát.

Nejedná se o prodejní akci, každý jeden model je takovým „dítětem“ svého majitele. Mnoho doplňků si vyrábí sami, namísto aby je kupovali. Každý model je tím jedinečný.

1108rcmodely2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru