V Bílině se v sobotu koná sraz citroënů. Organizátoři přichystali pro návštěvníky překvapení
Sraz citroënů v roce 2016. Zdroj: www.citroenbilina.cz
Co se chystá

Bílina - Na Mírové náměstí do Bíliny se v sobotu 15. července sjedou veteráni i současné vozy značky Citroën. Chystá se i překvapení, na sraz dorazí také vozidlo, které je jediným exemplářem v České republice. „Lidé si budou moci vozy prohlédnout zhruba mezi jedenáctou a dvanáctou hodinou dopolední,” uvedl jeden z organizátorů srazu Jakub Jakl.

Při srazu rozhodně bude na co koukat. Velkým lákadlem pro veřejnost bude šestice francouzských prezidentských limuzín. Nejstarší byla vyrobena v roce 1955. Překvapením bude vůz, který na srazech v České republice ještě nikdy nebyl a na celosvětovém srazu v Holandsku byly pouhé dva kusy. “Nebudeme dopředu uvádět, o jaký vůz se jedná. Je to překvapení,” nalákal organizátor.

Kromě citroënů bude na náměstí k vidění i vojenská kolová technika, od motocyklů přes osobní vozy až po náklaďáky. Mezi hosty srazu budou majitelé a milovníci citroënů nejen z České republiky, ale i z Německa, Polska, Slovenska, Švácarska či Rakouska. Odpoledne všechny vozy zaparkují v kempu na Kyselce.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru