Víkend nabízí na Teplicku několik koncertů tvrdší muziky i akce pro děti
Foto: Z výstavy obrazů Zuzany Bím Novotné.
Co se chystá

Teplicko – I když venku mrzne a na horách je zatím sněhu sporadicky, dá se víkend prožít i ve městě poměrně pestře. Na nadcházející víkend je dokonce připravená velmi zajímavá nabídka koncertů, zejména pro milovníky tvrdších žánrů. Ale i ti ostatní si přijdou na své.

Nudit se nebudou ani děti. Bílinský dům dětí a mládeže připravil Zábavné sobotní dopoledne, které začne v 9 hodin. Malí účastníci si mohou vyzkoušet různé sportovní disciplíny a připravená je pro ně i malá odměna. V bílinské Fontáně pak v sobotu večer ve 20 hodin vypukne 28. Reprezentativní ples města Bíliny. K poslechu a tanci hraje kapela Windiband.

Teplická restaurace Hvjezda připravila na sobotní večer koncert punkových kapel Do řady, Legalizace a hard corové kapely z Teplic Smötli Crüe. Další teplická restaurace, Rajče, pořádá od 20. hodiny rockovou zábavu s kapelami Hard Colony + The Schmelz. Truck Stop Club na Novosedlické ulici má zase od 20 hodin na programu The Rumble of Skulls a The Remedy. No a řetenický KNAK vypustí na pódium ve 20 hodin 100 zvířat a Tosku.

Neděle bude v oseckém kulturním domě Stropník patřit dětem. Od 17 hodin na ně čeká kouzelnická show s Kouzelným pohádkářem. Spousta kouzel a pěkné zábavy. Pro milovníky výtvarného umění doporučuji výstavu Zuzany Bím Novotné v teplickém muzeu. Navštívit ji můžete po oba víkendové dny od 10-12 a od 13-17 hodin. Užijte si víkend.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru