V sobotu letíme na Slet andělů do Teplic, poleťte s námi!
Foto: OC Galerie Teplice
Co se chystá

Teplice - V sobotu 10. prosince se v Teplicích koná velkolepá vánoční show a zábavná podívaná na TRADIČNÍM SLETU ANDĚLŮ. Galerie Teplice pro vás připravila andělskou show, divadelní představení v podání Divadla V Pytli Petra Stolaře, živou hudbu, soutěže a ohňostroj!

Součástí akce jsou i krásné adventní trhy, kde si můžete užít voňavý trdelník, vánoční svařák, langoše, klobásy a další občerstvení anebo nakoupit jmelí, adventní věnce, produkty z ovčí vlny, vánoční dekorace a ruční výrobky ze dřeva.

Tradiční Slet andělů obchodního centra Galerie Teplice začíná v sobotu 10. prosince v 16 hodin. Woohoo, s kým se v sobotu v Teplicích uvidíme?

PS: Nezapomeňte každý den na FB Galerie Teplice soutěžit! Až do Vánoc můžete vyhrát v Online adventním kalendáři! Těšit se můžete mimo jiné na dárky a dárkové poukazy od obchodů Albi, CCC, Datart, Deichmann, ETA, GrandOptical, Knihy Dobrovský, Meatfly, PEPCO, PremiereCinemas, Tescoma, TIMEOUT, Yves Rocher a od dalších exkluzivních partnerů centra!

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru