CHYSTÁ SE: Vánoční Modlansko. Rozsvícení vánočního stromu a koncert Yvetty Blanarovičové na podporu nemocné Elišky
Ilustrační foto CC0
Co se chystá

Modlany - Nadešla ta nejkrásnější doba a tou je adventní čas s přípravou na vánoční svátky. A je tu také „Vánoční Modlansko" s adventními a vánočními koncerty v kostele sv. Apolináře v Modlanech.

Stejně jako každý rok začne „Vánoční Modlansko" Slavnostním rozsvícením vánočního stromu Modlanska v sobotu 26. listopadu, kdy od 16:30 vystoupí děti z MŠ Modlanská rolnička a společně s žesťovým seskupením připraví příjemnou atmosféru, kterou si můžete užívat a při tom ochutnávat lahodný svařák a vánočku.

Prostor před obecním úřadem oživí zvířátka a živý betlém, kdy z rukou Panny Marie či Josefa obdrží děti kartičku „Dopis Ježíškovi", kterou mohou vhodit do Ježíškovy schránky u vánočního stromu Modlanska.

2511moldlanyvanocnimodlansko2

O den později adventní koncert Yvetty Blanarovičové

Populární Yvetta Blanarovičová se představí se svým adventním koncertem v bohatě vyzdobeném Modlanském kostele sv. Apolináře, ve vánoční a rodinné atmosféře na první adventní neděli 27. listopadu od 16 hodin. Na konci koncertu následuje přátelské setkání u kávy a vánočky.

2511moldlanyvanocnimodlansko3


A jak je to se vstupným?

I v letošním roce podle sloganu „Bavíme se, ale pomáháme" podpoříme potřebné, tentokrát Elišku a její dceru Sáru akcí s názvem Naděje pro Elišku. V místě konání akce si účastník koncertu sám určí výši příspěvku, kterým podpoří charitativní projekt „Naděje pro Elišku" a současně tento příspěvek slouží jako vstupenka na daný koncert. 

„Každý nemá to štěstí, že se může bavit tak jako my. Děkujeme za Vaší laskavost a ochotu pomoci. Těšíme se na Vás v Modlanech," uvedl místostarosta obce Modlany Petr Hubený.

2511moldlanyvanocnimodlansko4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru