CHYSTÁ SE: Tradiční výstava prací keramičky Kartákové na oratoriu kostela na Zámeckém náměstí v Teplicích
Výstava konaná v roce 2020. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Tradiční adventní akcí v Teplicích je výstava prací keramičky Aleny Marie Kartákové na oratoriu kostela sv. Jana Křtitele na Zámeckém náměstí. Kromě roku 2021, kdy se z důvodu pandemie nekonala, přitahuje každoročně řadu příznivců půvabných keramických objektů a postaviček krupské výtvarnice. Výstavy se zájemci dočkají i letos. Vernisáž se koná už v sobotu 26. listopadu od 18 hodin.

Jedná se o jubilejní 25. ročník vánoční výstavy keramických prací Aleny Kartákové. A současně půjde o první výstavu, na které nebude přítomný Pavel Karták, který se na výstavách spolupodílel i autorsky. Manžel Aleny Kartákové v lednu letošního roku zemřel.

Z vážných důvodů muselo podle Aleny Kartákové dojít ke změně hudebního programu vernisáže. Místo plánované kapely SKOK, která z důvodu indispozice jednoho z členů nemůže vystoupit, zahraje rodina. Zazpívá dcera Aleny Kartákové, Klára Vláhačová Kartáková za doprovodu syna Ondřeje Kartáka (varhany, cink) a vnuka Kajetána Kartáka (housle).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru