Podívejte se, kdy se rozsvítí vánoční strom v Bílině a jaký doprovodný program je nachystán
Vystoupení dětí. Ilustrační foto: archiv
Co se chystá

Bílina - Symbolem příchodu vánočního období v Bílině se stala kulturní akce „Rozsvícení vánočního stromu“ v centru města.

Tradiční atmosféru vánoc tentokrát připravilo Kulturní centrum ve spolupráci s Divadlem V Pytli v čele s Petrem Stolařem. Na programu bude Slavnostní zahájení, hudební vystoupení Pavla a Kaci, dětí z bílinských mateřinek a pohádkový příběh Andělské světlo. Diváci mohou shlédnout video projekci a slavnosti vyvrcholí samotným rozsvícením vánočního stromu.

Celý program se odehraje na Mírovém náměstí 26. listopadu 2022 od 15 hodin, kdy letos začíná advent. Oblíbenou akci doplní stánkový prodej s rozmanitým sortimentem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru