O víkendu se vydejte na duchcovský zámek za historií módy
Foto: archiv duchcovského zámku.
Co se chystá

Duchcov – Státní zámek Duchcov láká o tomto víkendu, 2. až 3. července, zájemce na prohlídky s názvem Historie módy na zámku Duchcov.

Cílem prohlídek bude nově zrekonstruované jižní křídlo s valdštejnským apartmá, kam návštěvníky doprovodí průvodci v dobových kostýmech. Ti zábavně naučnou formou přiblíží historii zámku i osudy jeho obyvatel.

Akce se uskuteční v základním okruhu Valdštejnská prohlídka. Další prohlídkový okruh, Casanova na zámku, bude probíhat standardním způsobem. Také tento okruh zpestří průvodci v dobových kostýmech. Zkrácený okruh, který je nabízený pod názvem Letem světem, o tomto víkendu nebude z organizačních důvodů prováděný.

Akci na duchcovském zámku můžete navštívit v sobotu a neděli v době od 10 do 17 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru