Ústecký Majáles se blíží. Vystoupí na něm Klus, Mirai i ústecký rodák Will Eifell
Ústecký Majáles. Foto: archiv pořadatelů
Co se chystá

Ústí nad Labem - Jarní open-air hudební sezónu v ústeckém letním kině otevře opět Ústecký Majáles. Návštěvníci se mohou těšit na line-up sestavený z populárních hudebních jmen. Jako první na pódiu vystoupí písničkář Will Eifell. Mezi dalšími účinkujícími bude například zpěvák, herec a stand-up komik Vojtaano, Jakub Děkan se svojí kapelou, polobozi z UDG, písničkář Tomáš Klus a večer uzavře skupina Mirai. Celým festivalovým dnem bude provázet a všechny přítomné bavit Jakub Děkan. Ústecký Majáles jako tradiční studentská oslava jara a mládí se bude konat v letním kině v Ústí nad Labem 14. května 2022.

Pop-rocková skupina UDG zazpívá kromě svých již osvědčených hitů i písně z jejich nového alba s názvem Přístav. Možná budete mít tak šanci poprvé naživo slyšet Ještě jednou, Plachty nebo Podzim. A pokud jste ještě neměli šanci slyšet na vlastní uši v hale Yesterday od Mirai, na Ústeckém Majálesu vás to nemine. Kromě toho určitě zahrají i něco z jejich nového alba Maneki Neko. Název tohoto jejich prozatím nejnovějšího alba odkazuje na známou „mávající“ japonskou kočku, čímž se zpěvák Navrátil tak trochu vrací ke svému původu. To, že byl minulý rok bohatý na novou hudební tvorbu, dokazuje i nedávno vydané album Tomáše Kluse s názvem Cítím. Album je podle jeho slov samotného zpěváka jeho první popovou deskou, takže písně na ní se výrazně lišší od jeho předchozích skladeb. Návštěvníci se mohou těšit na singly z nejnovějších desek všech interpretů. V roce 2020 vydal CD Will Eifell s názvem Málo času spát i Jakub Děkan s názvem A jak se máš ty?. Písničkář Will Eifell, kluci z UDG i Jakub Děkan a Vojtaano pocházejí se severu Čech. Eifell a UDG dokonce z Ústí nad Labem, takže hrát na Ústeckém Majálesu, kde mají širokou fanouškovskou základu je pro ně srdeční záležitostí.


  • Časový harmonogram dne bude následující: ve 12:30 se na pódiu objeví Will Eifell, ve 13:40 vystoupí se svým rap popem a chytlavými refrény Jakub Děkan Band, v 15:20 se můžete těšit na Vojtaana a jeho muziku, v 17:10 na to vlítnou UDG, v 19:00 všechny rozezpívá Tomáš Klus a od 20:55 můžete tančit se skupinou MIRAI.

„Máme obrovskou radost, že všechny hudební akce již mohou probíhat bez jakýkoli omezení. Snad to vydrží a vyjde i počasí. Moc se těšíme na všechny vystupující a příchozí fanoušky, studenty, děti i jejich rodiče, a doufáme, že si všichni tu atmosféru pod širým nebem pořádně užijeme a oslavíme příchod jara, jak se patří,“ říká za pořadatele Tomáš Staněk. Že je na co se těšit, vám napovídají jména všech vystupujících. Spoustu nových singlů i starých pecek, nabitá festivalová atmosféra a bohatý doprovodný program pro děti i dospělé, to je Ústecký Majáles! Na místě budou atrakce pro děti a chybět nebude ani fotokoutek a samozřejmě občerstvení. Brány letního kina v ulici Winstona Churchilla 2/4 se otevřou v 11 hodin. Vstupenky pořídí za 400 Kč studenti, dospělí zaplatí 450 Kč a děti do 8 let mají vstup zdarma. Všechny nevyužité a již zakoupené vstupenky za rok 2020 a 2021 zůstávají v platnosti i tento rok.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru