Na Krušnohorské 30 bude i půlkilometrová trať pro nejmenší lyžaře
Ilustrační foto
Co se chystá

Cínovec – Do středy 19. ledna se mohou přihlašovat zájemci na letošní seriál v běhu na lyžích, 42. ročník Krušnohorské 30. Uskuteční se o víkendu 22.-23. ledna a už podruhé bude součástí projektu ČEZ SkiTour. Tratě různých délek, náročností a technik vedou krajinou Krušných hor, která lyžařům nabídne sama o sobě pěkný zážitek.

Start pro všechny závody bude na Cínovci. V sobotu jako první odstartují v 10 hodin tři dětské závody na 500 m, 1 km a 2,5 km. Ve 13 hodin přijde na řadu závod dospělých, VW Krušnohorská 15 volnou technikou. Start hlavního závodu, dvoukolového třicetikilometrového okruhu Krušnohorská 30 klasickou technikou, je naplánovaný na neděli v 10 hodin. Pro ty, kteří se na třicítku ještě necítí, případně chtějí trasu nejprve očíhnout, začne v 10.45 hodin závod Krušnohorská 10, rovněž klasickou technikou.

Oficiálním partnerem letošní Krušnohorské 30 je Město Dubí. Pořadatelé doufají, že se nebude opakovat situace z roku 2019, kdy závody musely být zrušeny z důvodu sněhové kalamity. Předpovědi počasí tomu naštěstí zatím nenasvědčují. Všechny potřebné informace k akci získají zájemci na webu www.ski-tour.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru