Krampusáci pomáhají těžce nemocné Verunce
Ďáblové ze severu na akci ve Varnsdorfu. Foto: Archiv skupiny
Co se chystá

Hrobčice – Obec Hrobčice se stala partnerem charitativní akce Krampusáci pro Verunku Skyvovou, na podporu těžce nemocné dívky ze Šluknovska. Akce se uskuteční v sobotu 8. ledna od 16 hodin na fotbalovém hřišti v Hrobčicích. Ve velké krampusácké show, která je plánovaná do cca 19 hodin, vystoupí tři skupiny čertů krampusáků bez nároku na honorář.

„Dívka neměla v životě moc štěstí, pojďme jí společně pomoci trochu ulehčit život,“ vyzývá veřejnost hrobčická starostka Jana Syslová. Těžce nemocná Verunka potřebuje 400 000 Kč na nový vůz. K získání potřebné částky má pomoci i výtěžek ze vstupného, které je na akci dobrovolné. Akci pořádají s podporou Obce Hrobčice skupiny Grossberg Teufel´s, Ďáblové ze severu a Krampus Jihlava.

Přijďte si v sobotu užít do Hrobčic zajímavou akci s vědomím, že podpoříte dobrou věc. Na programu krampusácké show je kromě řádění čertů také například fotografování s krampusáky nebo ohňostroj. Pokud se akce osobně nezúčastníte, můžete i tak pomoci. A sice zasláním libovolné částky na transparentní účet vedený u Moneta Money Bank: 234640465/0600, IBAN: CZ7706000000000234640465

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru