Konec léta můžete parádně oslavit na některé z víkendových akcí
V Košťanech nebudou chybět pouťové atrakce. Ilustrační foto
Co se chystá

Teplicko – Blíží se pomalu konec léta a vy jste se dosud z pracovních nebo osobních důvodů nedostali na žádnou pouť nebo větší akci? Pokud je to tak, nemusíte zoufat. Zkuste si udělat volný víkend, protože nadcházející konec týdne nabídne na Teplicku hned tři velké akce.

Například od pátku 17. do neděle 19. září se můžete přijet podívat do Košťan na tradiční Košťanskou pouť. Odstartuje v už pátek v 18 hodin a na Komenského náměstí se představí Samuel a skupina Blue Rocket. Také v sobotu je začátek v 18 hodin a těšit se můžete na Pavla Houfka, RockSet Revival a kolem 22. hodiny na ohňostroj. V neděli bude hrát už od 13. hodiny skupina Vabank. Mezi vystoupeními se o dobrou náladu postará reprodukovaná hudba. Nebudou chybět stánky s občerstvením a pouťové atrakce.

Také v Dubí nabízejí na víkend zajímavý program. Od pátku do neděle se tu bude konat Slavnost u příležitosti 115. výročí posvěcení kostela Panny Marie v Dubí. Slavnostní zahájení je naplánované na pátek v 17 hodin přímo v kostele. Deset minut po 17. hodině vystoupí Helena Vondráčková se svojí kapelou. V sobotu se akce koná v prostoru u kostela a začne ve 13 hodin vystoupením kapely Madam v triku. Následovat bude Isara, The Jumpers Cables, šermířské vystoupení skupiny Vae Victus a od 17.30 bude pódium patřit Jakubovi Smolíkovi. V neděli se v kostele uskuteční od 10.30 slavnostní mše.

V Duchcově přichystali na sobotu velkou slávu, akci 780 + 1 let Duchcova, která je náhražkou za loňské oslavy, které se z důvodu pandemie konat nemohly. Ve 14 hodin se na balkóně kina Lípa rozezní písničky dechové hudby Doubravanka. Do Zámecké zahrady přiláká své fanoušky už ve 13.30 kapela AC/DC Tribute. V 15 hodin tu vystoupí Děda Mládek Illegal Band a následovat bude Doctor P.P. Od 18.30 potěší své příznivce Petra Janů & Amsterdam, od 20. hodiny kapela UDG a finále se od 22. hodiny ujme Dymytry. Také nad Duchcovem se po skončení akce rozzáří ohňostroj.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru